Inställning

Lady Di

Det mesta handlar om inställningen!

Ta städning tillexempel, det är ju de som lyckas fokusera på känslan och resultatet efteråt som trivs med uppgiften.

Det tuffa samtalet med någon älskad människa. Ger man sig in i det och faktiskt avslutar det är det sällan man förlorar på det. Man blir både, visare, närmare personen och mer erfaren av livet.

Eller när man måste fylla på toarullen. Tråkigt är det, men ack så värdefullt inser man när man själv är i behov av pappret.

Inställningen. Det är den man ska jobba med helt enkelt så får man en mer positiv inställning till det som är livet, antagligen fler vänner och en större förmåga att hitta lösningar.
Men ibland orkar man inte med det där! Jag vet…! Det är då man ska ha sett till att omge sig med vänner som besitter förmågan att hjälpa en se saken från ett annat håll och som också vågar vara ärliga. Tufft om man själv är positivismens fader och man behöver korrigeras åt andra hållet men absolut en skön grej de där dagarna man bara ser saker mörkt.

Idag är en mycket ljus dag för mig men de äckliga vita larverna som kryper runt i vårt kompostkärl – de är bara bra i komposter. INTE i min tunna! Dem hittar jag faktiskt ingen endaste bra inställning alls till i mitt liv…

/Lady Di

Annonser

3 reaktioner på ”Inställning

KOMMENTARER

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s