Uppdatering

Loggboken

De senaste åren har vi byggt upp ett mönster över vår ”Spanienturné”. Vi börjar i Puerto Banús första helgen. Vinkar lite åt Malaga mitt i veckan och fortsätter sedan till Cartagena till helgen därefter. Men i år fick vi oss en liten oväntad förändring då vår kontakt som fixar en av våra absolut bästa hamnplatser här i Spanien, inte hade möjlighet att hjälpa oss förrän igår. Detta gjorde att vi flyttade om och har legat i Malaga hela första helgen. Men det blev faktiskt ett lyckokast. I En folkfyld hamn som verkligen blomstrar under helgen fick vi möjlighet att spela ett antal gånger och det kom många människor var gång.
Vi har med oss en kvinna som översätter från engelska till spanska och det gör såklart att fler är intresserade av att stanna en stund då de flesta spanjorer är ganska fåordiga på engelska.
Igår la vi till i Puerto Banús under kvällen och spelade två spelningar och under natten har vi arbetat oss österut med sikte på Cartagena. Just nu pausar vi i Almerimar. Vi är ett gött gäng ombord och humören är på topp!

IMG_5080.JPG

IMG_5055.JPG

IMG_5093.JPG

Annonser

En reaktion på ”Uppdatering

KOMMENTARER

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s