Framme på båten

Loggboken

Fuengirola, det är platsen vi hoppade på Elida inatt. Vi tog taxi från flygplatsen för planet var försenat och sista tåget hade gått. Taxigubben körde fort, fort vilket visade sig vara tur det, i slutändan för när vi satt oss i ribbåten för att ta oss ut till Elida var det ganska blåsigt. Det innebär att man får rejäla duschar av havsvatten och en spännande lisebergstur på stegen upp för stora båtens skrov. Precis när alla kommit upp på däck kom den riktiga blåsan och Elida lutade som vid segling. Då är det mindre smidigt att åka ribb kan jag lova!
Vi sov, eller vad man ska kalla det, medan båten for fram och tillbaka på ankartampens hela längd. En bra uppvärmning inför morgondagens seglingsetapp kanske. Fem dygn blir det ungefär.
Sjöbenen är inte påkopplade ännu så jag valsar runt lite när jag tar mig fram. Men det ger sig snart!

Idag har vi käkat långfrukost, haft morgonbön, packat upp våra kläder, käkat kebab och hälsat på okända människor som nu blivit vänner! En från besättningen hade haft lite kontakt med dem och nu blev vi hembjudna på fika. Riktigt roligt och fantastiskt givande att mötas på det viset. Inte så svenskt heller kanske – fast både de och vi är därifrån – men så bor de i Spanien och vi på en båt…

Det har blåst friskt hela dagen men ändå varit typ 18 grader och sol. Jag har haft vårkänslor som får hela kroppen att spritta av glädje. Det är härligt med ljuset som är hela dagen lång!
För övrigt har jag hade de vi besökte både utsikt över båten (titta noga på stadsfotot) och ett utmärkt schampooval.

En bra dag helt enkelt!

2015/01/img_7075.jpg

2015/01/img_7055.jpg

2015/01/img_7054.jpg

2015/01/img_7056.jpg

2015/01/img_7077.jpg

2015/01/img_7079.jpg

2015/01/img_7078.jpg

Annonser

KOMMENTARER

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s